Prodlouženo | Myši patří do nebe

24.3.2023 - 28.1.2024 10:00 - 18:00

Vstupné 90 Kč, snížené 60 Kč, rodinné 240 Kč
Vstupenky ZDE

Připravili jsme pro vás výstavu kulis, rekvizit a hrdinů animovaného filmu Myši patří do nebe. Film vypráví o dvou úhlavních nepřátelích, malé myšce Šupito a lišákovi Bělobřichovi, kteří se po nešťastné události spolu (ač neradi) znovu setkají ve zvířecím nebi. Díky absenci přirozených pudů a nezvyklému odstupu od pozemských věcí mezi nimi postupem času vznikne hluboké přátelské pouto. Na cestě nebem musí oba společně zdolat různé nástrahy, splnit úkoly a překonat překážky a na konci jejich putování na ně čeká velké překvapení.

Pokud jste film viděli, s radostí si připomenete jednotlivé scény. A pokud ne, vůbec nevadí, ale věříme, že ho pak velmi brzy shlédnete. Výstava je určena primárně pro děti, ale dospělí se zde rozhodně nudit nebudou.

K výstavě nabízíme lektorský program pro mateřské a základní školy JAK SE TO HÝBE.

Upozornění:​ Pro větší skupiny návštěvníků doporučujeme rezervaci předem. Ve výstavách probíhají lektorské programy pro objednané školy a rádi bychom tak zachovali komfort pro všechny návštěvníky. Rezervaci je možné učinit na pokladně muzea: (tel.: +420 233 029 060, e-mail: pokladna@muzeum-roztoky.cz nebo osobně). Děkujeme za pochopení. 

Video: 
Galerie: 
Muzeum Roztoky
Muzeum Roztoky
Muzeum Roztoky
Muzeum Roztoky